Maatwerk

Iedere zorginstelling is anders. Daarom hebben wij geen standaardpakket. We maken onze dienstverlening op maat. Voordat we aan de slag gaan, doen we een audit, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt.

Audit voor een implementatie of aanbesteding

Jij wilt niet betalen voor iets dat je niet nodig hebt. Dat vinden wij logisch. Daarom willen we precies weten hoe je organisatie ervoor staat, voordat we starten met de implementatie of ons inschrijven op een aanbesteding. Om de onderste steen boven te halen doen we een audit. 

Via de audit krijgen wij een goed beeld van de huidige stand van zaken. We onderzoeken de farmaceutische zorg op je locatie of locaties en bepalen de aandachtspunten. Zo weten we precies waar we aan beginnen. Dat stelt ons in staat om duidelijke afspraken te maken en scherpe offertes op te stellen.

“Je weet wat je krijgt. Geen mooie gelikte praatjes maar vervolgens afspraken niet nakomen. Zorgapotheek doet wat ze beloven, heel prettig.”
Laura Vriens, Beleidsadviseur, Stichting Laverhof , Schijndel

Tijdspad en prioriteiten

Je wilt uiteraard ook weten waar je aan toe bent. Daarom bieden we veel structuur. Op basis van de informatie uit onze audit schetsen wij de gewenste situatie. We maken een tijdspad, waarin we gezamenlijk de verbeteringen doorvoeren. Hierbij houden we rekening met de cultuur, organisatiegraad, strategische doelstellingen en het beschikbare budget.

Flexibel en betaalbaar

Tijden en budgetten veranderen, dus we vinden het belangrijk dat je flexibel bent. Na de audit stellen we een pakket op maat samen. Daarin stoppen we alle modules die je zorginstelling op dat moment nodig heeft. 

Je hebt altijd de mogelijkheid om het pakket uit te breiden of minder diensten af te nemen. Zo zorgen we ervoor dat Zorgapotheek voor iedere zorgorganisatie beschikbaar en betaalbaar blijft. 

Wij werken IGJ- en HKZ-proof 

De basisdienstverlening van Zorgapotheek is volledig IGJ- en HKZ-proof. Dat is ook het uitgangspunt voor alle extra diensten die we zorginstellingen aanbieden.

Meer weten over onze modules en dienstverlening?

We vertellen je graag meer. Stuur een e-mail naar info@zorgapotheek.nl of gebruik één van de knoppen hieronder.