Dit is Zorgapotheek

Altijd een oplossing. Altijd dichtbij.

Zorgapotheek is een specialistische apotheek voor zorginstellingen. Wij leveren medicatie en ondersteunen zorgverleners bij het inzetten van de juiste middelen voor hun cliënten. Daarnaast ondersteunen we de organisatie met kennis en innovaties. Ons doel: slimme oplossingen bedenken die de zorg verbeteren. Daarbij kijken we verder dan het medicijn. De mens staat centraal. 

Altijd een oplossing

Bij Zorgapotheek werken we hard om het verschil te maken. ‘Kan niet’ staat dan ook niet in ons woordenboek. Heb je een probleem waarvan de oplossing niet voor de hand ligt? Onze kenners doen graag een stapje extra. 

Daarbij kijken we verder dan de medicatie. Want voor mensen zorgen is mensenwerk. Met onze aanpak bieden wij kwalitatieve zorg op maat, waarmee we de zorgverleners ontlasten en waar cliënten beter van worden.

“Zorgapotheek is echt met de mensen bezig. Zowel richting onze medewerkers, dat er in duidelijke taal wordt gesproken en snel wordt beantwoord. Maar ook dat er gekeken wordt naar wat de beste oplossing is voor onze cliënten.”
Projectverpleegkundige, Zorgcentra de Betuwe

Altijd dichtbij.

Ons kantoor staat misschien niet om de hoek, maar onze mensen staan altijd naast je. Dichtbij betekent meer dan fysieke afstand. Dichtbij betekent bij ons: een vast team per organisatie dat maatwerk biedt, bereikbaar is en actief meedenkt.

Waar mogen we jou mee helpen?

Wij werken nauw samen met zorgverleners om medicatie optimaal in te zetten in hun organisatie. Dat doen we op 3 manieren:

  1. We leveren medicatie op maat op de afdeling
  2. We ondersteunen zorgpersoneel bij het inzetten van medicatie. 
  3. We doen verbeteringen op instellingsniveau om het gebruik van medicatie makkelijker en veiliger te maken. 

Lees verder over onze dienstverlening op deze pagina: Dit doen wij voor zorginstellingen.

Direct weten wat wij voor jouw organisatie kunnen doen?

We vertellen je graag meer. Stuur een e-mail naar info@zorgapotheek.nl of gebruik één van de knoppen hieronder.